1.23 sürümünde yer alan yenilikler şunlardır:

Sürümde Yer Alan Yenilikler

Sıra NoTanımAçıklama
1Sepetim ekranında sevk adresi tanımlarken il, ilçe ve posta kodu alanlarının zorunlu hale getirilmesi talebiSepetim ekranında sevk adresi tanımlarken il, ilçe ve posta kodu alanlarının girilmesi zorunlu hale getirilmiştir.
2Tiger il entegrasyonu için varsayılan sorgu eklenmesi talebiTiger il entegrasyonu için varsayılan sorgu eklenmiştir.
3Tiger ilçe entegrasyonu için varsayılan sorgu eklenmesi talebiTiger ilçe entegrasyonu için varsayılan sorgu eklenmiştir.
4Tiger ülke entegrasyonu için varsayılan sorgu eklenmesi talebiTiger ülke entegrasyonu için varsayılan sorgu eklenmiştir.
5Setup uygulamasında “Son” butonuna tıklandığında uyarı gösterilmesiSetup uygulamasında “Son” butonuna tıklandığında “Tarayıcı açılarak veritabanı tabloları oluşturulacaktır/güncellenecektir. Bu işlem 1dk ile 5dk arasında değişebilir. Lütfen tarayıcıyı kapatmayınız” uyarısı gösterilmiştir.
6Firma Kurulum Sihirbazı ERP Servis Bilgileri ekranında Tiger Port ve Unity Object seçimlerinin kaldırılması talebiFirma Kurulum Sihirbazı ERP Servis Bilgileri ekranında Tiger Port ve Unity Object seçimleri kaldırılmıştır. Logo ERP entegrasyonları Rest Servis üzerinden gerçekleştirilecektir.
7Yeni Bayi teması geliştirmeleriYeni Bayi teması geliştirmeleri tamamlanmıştır. Yeni tema kullanımı için Tema üzerindeki “Bayi Temasını Kullan” parametresi  evet olarak işaretlenmelidir. 
8Mobildev SMS entegrasyonu talebiMobildev SMS entegrasyonu sağlanmıştır.
9Oturum sonlanması sonucunda tekrar uygulamaya giriş yapıldığında kullanıcının son işlem yaptığı ekrana yönlendirilmesi talebiOturum sonlanması sonucunda tekrar uygulamaya giriş yapıldığında kullanıcının son işlem yaptığı ekrana yönlendirilmesi sağlanmıştır.

Sürümde Yer Alan İyileştirmeler

Sıra NoTanımAçıklama
1Kampanya tanımlarında sıfır oranlı iskonto tanımı yapılmasıKampanya tanımlarında sıfır oranlı iskonto tanımı yapılması engellenmiştir.