1.25 sürümünde yer alan yenilikler şunlardır:

Sürümde Yer Alan Yenilikler

Sıra NoTanımAçıklama
1ERP’ye aktarılan siparişlerin silinebilmesi talebiERP’ye aktarılan taslak durumundaki siparişlerin sipariş detay ekranındaki “Sil” butonu ile B2B ve ERP’den silinmesi sağlanmıştır. Mevcutta bulunan “İptal Et” butonu sadece Tiger ve j-Platform entegrasyonlarında görüntülenmekte olup siparişin durumunu ERP’de sevkedilemez olarak güncellemektedir. 
2Seçim kümelerinde SQL desteğinde varsayılan kolonunun eklenmesi talebiSeçim kümelerinde SQL desteğinde varsayılan kolonu eklenmiştir.
3Firma Kurulum Sihirbazı ekranlarının güncellenmesi talebiFirma Kurulum Sihirbazı ekranlarının güncellenerek sihirbaz üzerinden Tema, ERP bilgileri ve ERP entegrasyon bilgilerinin alınarak hızlı kurulum yapılabilmesi sağlanmıştır.
4Müşteri yönetimi ekranlarının geliştirilmesi talebiMüşteri Yönetimi ekranının geliştirilmesi sağlanmıştır.  ERP entegrasyonu ile alınmayan bazı müşteri ayarlarının müşteri detay ekranından güncellenebilmesi sağlanmıştır.
5Firma Yönetimi ekranının geliştirilmesi talebiFirma Yönetimi ekranı geliştirilecek yönlendirme ve diğer uygulama ayarlarının bu ekran üzerinden yapılabilmesi sağlanmıştır. Firma ekranında bulunan sipariş ve ödeme numaratörleri Sistem Parametreleri ekranına taşınmıştır.
6Sistem Parametreleri ekranında satır bazlı güncelleme yapılabilmesi talebiSistem Parametreleri ekranında satır bazlı güncelleme yapılabilmesi sağlanmıştır. 

Sürümde Yer Alan İyileştirmeler

Sıra NoTanımAçıklama
1‘İptal Edildi’ durumundaki siparişlerde ‘Silindi Olarak İşaretle’ işleminin yapılmasının sağlanması talebi‘İptal Edildi’ durumundaki siparişlerde ‘Silindi Olarak İşaretle’ işleminin yapılması sağlanmıştır.
2Ürün detay sayfasında varyant miktarlarının gösterilmesi talebiÜrün detay sayfasında varyant miktarlarının gösterilmesi sağlanmıştır.