Sürümde Yer Alan Yenilikler

Sıra NoTanımAçıklama
1Birim Setleri aktarımının yeni modele taşınmasıBirim Setleri aktarımının yeni modele taşınması sağlanmıştır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
2Firma seçimi yapılan alanlarda seçim listesinin daha geniş açılmasının sağlanmasıFirma seçimi yapılan alanlarda seçim listesinin daha geniş açılması sağlanmıştır.
3Hizmet aktarımının yeni modele taşınmasıHizmet aktarımının yeni modele taşınması sağlanmıştır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
4Otomatik Görevlerden gelen işlem sonucu raporların tablo görünümüne geçilmesiOtomatik Görevlerden gelen işlem sonucu raporların tablo görünümüne geçilmesi sağlanmıştır.
5Onay bekleyen teklif kayıtları için ürün eklemenin önlenebilmesiOnay bekleyen teklif kayıtları için ürün eklemesi yapılamaması sağlanmıştır.
6Kokpit | Grafik raporlar üzerinde tek aşama dönen sonuçlarda ipucunun (tooltip) standarda uydurulmasıKokpit | Grafik raporlar üzerinde tek aşama dönen sonuçlarda ipucunun (tooltip) standarda uydurulması sağlanmıştır.
7Kokpit | Grafik renklendirme desteğiKokpit | Grafik renklendirmeleri sağlanmıştır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
8Kokpit | Grafik raporlar üzerinde ipucu (tooltip) ve eksenlerde gösterilen sayısal değerlerde binlik ayraç desteğinin sağlanmasıKokpit | Grafik raporlar üzerinde ipucu (tooltip) ve eksenlerde gösterilen sayısal değerlerde binlik ayraç desteği sağlanmıştır.
9Logo CRM proje versiyonlarının .Net Framework 4.8’e çekilmesiLogo CRM proje versiyonlarının .Net Framework 4.8‘e çekilmesi sağlanmıştır. Logo CRM web portal, Win Proposal, Designer, Uygulama Kontrol Aracı (LogoCRMAdaptation Tools) ve Quartz ile işlemler üzerinde .Net Framework 4.8 yüklü olması gerekir. Detaylı bilgi için sistem gereksinimleri dokümanını inceleyebilirsiniz.
10Netsis ERP yeni ürün aktarımında öndeğer birim setinin atanmasıNetsis ERP yeni ürün aktarımında öndeğer birim setinin atanması sağlanmıştır. ERP > CRM yönlü aktarımlarda stokların birim seti boş olarak aktarılması yerine birim setine varsayılan “Öndeğer Birim Seti” aktarılması sağlanmıştır.
11Tiger ERP | Teklif aktarımının yeni modele taşınmasıTiger ERP | Teklif aktarımının yeni modele taşınması sağlanmıştır. Sistem tercihleri | 076. ‘Eski model aktarım çalıştır’ parametresi ile teklif aktarım okunarak yeni modelden yapılması sağlanmıştır.

Sürümde Yer Alan İyileştirmeler

Sıra NoTanımAçıklama
1Teklif kaydı üzerinden İşlemler >Destek kaydına aktar butonu ile aktarım yapıldıktan sonra İşlemler >Gönder ile teklif onaya gönderilmesiTeklif kaydının İşlemler>Destek kaydına aktar butonu ile aktarımı yapıldıktan sonra İşlemler>Gönder ile teklif onayına gönderilebilmesi sağlanmıştır.
2Fırsatlar/aktiviteler menüsünde öncelik kolonu filtre satırından filtrelendiğinde kayıtların gelmesinin sağlanmasıFırsatlar/aktiviteler menüsünde öncelik kolonu filtre satırından filtrelendiğinde kayıtlar gelmesi sağlanmıştır.
3Sistem Tercihleri | 76. parametre pasif durumdayken, Tiger & Go ERP uygulamasına firma aktarıldığında adres bilgisi eksik gönderilmekteSistem Tercihleri | 76. parametre pasif durumdayken, Tiger & Go ERP uygulamasına firma aktarıldığında adres bilgisinin eksik gönderilmemesi sağlanmıştır.
4Lookup text alanlar için liste görünüm (listview) anlık değeri göster seçildikten sonra gelen değer sonraki satırlarda gösterilmektedir.Lookup text alanlar için liste görünüm (listview) anlık değeri göster seçildikten sonra gelen değerin sonraki satırlarda gösterilmemesi sağlanmıştır.
5Gelişmiş Bildirim | Kime(Veri) alanında noktalı virgül ayracının desteklenmesiGelişmiş Bildirim | Kime(Veri) alanında noktalı virgül ayracının desteklenmesi sağlanmıştır.