Sürümde Yer Alan Yenilikler

Sıra NoTanımAçıklama
1Teklifler Hazırla menüsündeki dosya kaydetme işleminde yapılandırılan dosya ismi formatının Rapor menüsünde desteklenmesi.Teklifler Hazırla menüsündeki dosya kaydetme işleminde yapılandırılan dosya ismi formatının Rapor menüsünde desteklenmesi sağlanmıştır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
2Kullanıcı Erişim Hakkı ve Rol tanımlarındaki izin eksikliği sebebiyle alınan uyarıların daha açıklayıcı olabilmesiKullanıcı Erişim Hakkı ve Rol tanımlarındaki izin eksikliği sebebiyle alınan uyarıların daha açıklayıcı olması sağlanmıştır.
3Seçmeli değer alanlarda 50 üzeri kayıt eklendiğinde parametrenin varsayılan olarak “AllItems” olarak değiştirilmesiModel editor üzerinde seçmeli değer alanlarda ‘Lookup Editor Mode‘ parametresi ‘Auto‘ varsayılan olarak gelmektedir. 50 üzeri kayıt eklendiğinde kullanım şekli değiştiği için parametrenin varsayılan olarak ‘AllItems‘ olarak değiştirilmesi sağlanmıştır.
4Kullanıcı ve haklarının kopyalanabilmesiKullanıcı detay ekranı içerisinde ‘Kullanıcı-Fiyat Erişim Hakları’, ‘Kullanıcı Erişim Hakları’, ‘Aksiyon Yetkilendirme’ ve kullanıcı kayıtların çoğaltılması sağlanmıştır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
5Rol kriterleri örneklerinin kurulumda varsayılan hazır rol olarak desteklenmesiRol kriterleri örneklerinin kurulumda varsayılan hazır rol olarak desteklenmesi sağlanmıştır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
6Kokpit>Teklif menü ögesinin Dashboard menüsü altına taşınması ve “Teklif Satış Göstergeleri” olarak isimlendirilmesinin sağlanmasıKokpit>Teklif menü ögesinin Dashboard menüsü altına taşınması ve “Teklif Satış Göstergeleri” olarak isim değişikliği sağlanmıştır. Detaylı bilgi için tıklayınız

Sürümde Yer Alan İyileştirmeler

Sıra NoTanımAçıklama
1Detay görünüm altında bulunan ilişkili ürünler çoğaltıldıktan sonra çoğaltılan listede satır düzeltme işlemi yapılamıyor.Herhangi bir detay görünüm ekranında (Detailview) altında bulunan ilişkili ürünler çoğaltıldıktan sonra çoğaltılan listede satır düzeltme işleminin yapılabilmesi sağlanmıştır.
2Teklif ürün ekranında ‘Genel İndirim Ekle’ kullanılarak %100 indirim eklendiğinde alt toplamlardaki ‘Toplam İndirim Yüzdesi’ %0 olarak gösterilmektedir.Teklif ürün ekranında ‘Genel İndirim Ekle’ kullanılarak %100 indirim eklendiğinde alt toplamlardaki ‘Toplam İndirim Yüzdesinin’ %100 Olarak gösterilmesi sağlanmıştır.
3Sistem tercihlerinde 68. parametre aktif durumdayken liste ekranındaki filtre temizlendiğinde grid filtrelenmiş boyutta kalmaktadır.Sistem tercihlerinde 68. parametre aktif durumdayken liste ekranındaki filtre temizlendiğinde grid filtrelenmiş boyutta kalmaması sağlanmıştır.
4Teklif kaydına excelden kopyala yapıştır ile ürün eklendiğinde uzun süre bekletmektedir.Teklif kaydına excelden kopyala yapıştır ile ürün eklendiğinde uzun süre bekletmemesi sağlanmıştır.
5Kullanıcılar bildir alanında kullanıcı seçimi yapılmış olan kayda yorum eklendiğinde bildirim gönderilmesi talep edilmektedir.Kullanıcılar bildir alanında kullanıcı seçimi yapılmış olan kayda yorum eklendiğinde bildirim gönderilmesi sağlanmıştır.
6Sistem Tercihleri | 68.Parametre aktif olduğunda sayfalar arası geçişin tek seferde gerçekleşmemesiSistem Tercihleri | 68.Parametre aktif olduğunda sayfalar arası geçişin tek seferde gerçekleşmesi sağlanmıştır.