Sürümde Yer Alan Yenilikler

Sıra NoTanımAçıklama
1Yakınımdakiler modülünde firma kartları için ek filtreler verilebilmesiYakınımdakiler modülünde firma kartları için ek filtreler verilebilmesi sağlanmıştır. Detaylı bilgi için tıklayınız.
2Dashboard tablolarındaki arama satırlarının dashboard bazında kapatılabilmesiDashboard tablolarındaki arama satırlarının kapatılması sağlanmıştır. Kolonlardaki filtre pencerelerine arama paneli eklenmiştir.
3Logo CRM giriş sürelerinde optimizasyon çalışmasıLogo CRM giriş sürelerinde optimizasyon çalışmaları sonucunda; IIS kapatılıp açıldıktan sonra ilk girişte %10, sonraki girişlerde %51 iyileşme sağlanmıştır.

Sürümde Yer Alan İyileştirmeler

Sıra NoTanımAçıklama
1Rest aracılığıyla CRM > ERP senkronizasyonu ile firmanın kişisine ait telefon bilgisi ve dahili bilgisi gönderilmiyor.Rest aracılığıyla Tiger/ Go3 ERP entegrasyonunda CRM > ERP senkronizasyonu ile firmanın kişisine ait telefon bilgisi ve dahili bilgisi gönderilmesi sağlanmıştır.
2Teklif onay kuralı içerisindeki ‘Onay Verecek’ alanında artı butonu ile ekleme yapılırken lisans kullanıcı sayısı aşılıyorsa IIS uyarısı alınıyor.Teklif onay kuralı içerisindeki ‘Onay Verecek’ alanında  artı butonu ile ekleme yapılırken lisans kullanıcı sayısı aşılıyorsa hata mesajının alınması sağlanmıştır.
3Kampanya uygulanmış satır silinerken kampanya ile eklenen ürün silinemez uyarısı alınıyor.Kampanya uygulanmış satır silinirken verilen uyarı mesajının daha açıklayıcı olması sağlanmıştır.